Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Какой размер двуспальной кровати удобней?
Який розмір двоспальному ліжку зручніше?
18.04.2017

Ліжко в спальні займає найважливіше місце. І її вибір для сімейної пари не таке просте завдання, як здається. Розмірів двоспальних ліжок є безліч, але який найбільш оптимальний і правильний.

Вирушаючи на меблевий ринок, у багатьох розбігаються очі від такої величезної кількості товарів. Його користувачі не знають, яку модель вибрати. Послухайте невелику пораду, якщо попередня двоспальне ліжко підходила по характеристикам, то пошукайте таку ж, тільки в іншому оформленні. Коли в меблів щось не влаштовувало або ж купуєте перший раз, то не поспішайте з придбанням.

На що варто звертати увагу в магазині ліжок?

Кровать Фелисити Вибір спального місця - важлива і відповідальна справа. Адже на ньому доведеться спати не один рік. Якщо неправильно вибрати, то доведеться постійно мучитися.

Критеріїв вибору предостатньо:

  • матеріал виготовлення;

  • розмір;

  • зовнішній вигляд.

Кожен з цих пунктів є надто важливим, але окремої уваги заслуговують саме габарити. Адже саме від цього критерію залежить, наскільки комфортно відпочинуть двоє дорослих людей.

Які бувають розміри двоспальному ліжку?

Перш ніж визначиться з конкретною моделлю, постарайтеся розібратися, які взагалі існують габарити. Класичні товари мають ширину приблизно 170-180 см. Це цілком вистачає, щоб нормально виспатися. Але мало хто знає, що до двоспальним ліжок відносять варіанти з розміром 150 см в ширину. Більшість її приймає за полуторну.

Зрозуміло, що класичний варіант більш зручний. Тут можна спокійно розкластися і при цьому не заважати другій половинці. Якщо хочете взагалі спати з комфортом, то зверніть увагу на показники 190 і 200 см в ширину. Тут точно кожному вистачить особистого простору.

Що стосується мінімальний розмірів, то вони підходять тим, хто проживає в малогабаритній квартирі, де кожен квадратний метр на вагу золота. Цього в принципі має вистачити для двох, правда, тут вже сильно не розгуляєшся.

Ще один важливий момент: вибираючи модель, зверніть увагу на виробника. У європейців і американців вони можуть дещо відрізнятися. До того ж характеристики можуть бути вказані в дюймах. Тому необхідно знати, скільки це в сантиметрах.

Шукаємо свою модель двухспалка?

Коли всі моменти з'ясували модно приступати безпосередньо до вибору. Для початку уточніть, скільки людина тут буде спати. Ліжко хоч і називається двоспальним, але часто її купують для одного. Класичний варіант - для сімейної пари.

Для кожного з цих випадків потрібен свій товар. Якщо плануєте відпочивати поодинці, то вам цілком вистачить ширини в 150 см. Для сім'ї потрібно хоча б на 20 см більше. Коли разом з вами люблять спати діти, то ширина повинна бути мінімум 190 см.

Ще враховуються такі показники:

  • комплекція людей;

  • улюблені пози під час сну.

Через те, що занадто багато критеріїв знайти спальне місце для двох складно. Адже доводиться думати не тільки про себе, але ще і про іншу людину.

Щоб потім не довелося шкодувати про покупку, вибирайте меблі разом. Так кожен висловить свої побажання. Можливо, переглянувши традиційні моделі, ви зважитеся замовити нестандартне ложе за розмірами або за формою. Запам'ятайте ще одне золоте правило: відразу до спального місця замовте відповідний матрац. Не поспішайте з вибором меблів і тоді комфортний сон забезпечений.