Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Правильно ухаживаем за бескаркасной мягкой мебелью
Правильно доглядаємо за бескаркасной м'якими меблями
28.11.2018

Облаштування інтер'єру - важливе, цікаве і водночас складна справа. Доводиться враховувати занадто багато фактів, щоб створити цілісну картинку. Тому планування починають заздалегідь, доглядаючи в меблевих магазинах симпатичні варіанти.

Додати якоїсь родзинки, і тим самим розбавити строгий інтер'єр, допоможе безкаркасні м'які меблі . Зручна, м'яка і легка - ось ті характеристики, якими вона славиться. Тим більше такі ось крісла або пуфи - мрія кожної дитини. Хоча, чого таїти, і кожного дорослого.

Але мало хто приділяє увагу і тому факту, що і за такими меблями потрібно догляд.

Принцип догляду за бін бегамі

Наводити такі меблі в порядок набагато простіше, ніж класичні традиційні варіанти. Завдяки своїй будові процес чистки нескладний: такі вироби не бояться води, в них не заведеться пліснява або інші шкідливі мікроорганізми. Важливо тримати в чистоті декоративний (верхній) чохол і при зносі засипати новий наповнювач.

А тепер детальніше

Сама конструкція бін бега складається з таких шарів:

  1. Верхній знімний чохол.
  2. Внутрішній контейнер з тканини для наповнювача.
  3. Наповнювач.

Чищення і заміну підлягають лише два елементи - чохол і наповнювач.

чохол

Зазвичай його виготовляють з міцної водостійкої і зносостійкої тканини. Але перш ніж перейти до чищення, важливо дізнатися, з якого матеріалу він виготовлений:

  • Класичні бавовняні тканини.

Такий чохол ви з легкістю зможете прати в пральній машинці, вибравши делікатний режим.

  • шкіра

У цьому випадку досить просто протерти вологою серветкою або губкою місце забруднення.

  • флок

Завдяки своїй міцності і вологостійкості, чистити такі меблі дуже просто. Розлиту рідину можна витерти серветкою. Пил і дрібне сміття можна зняти пилососом, а сліди бруду відтерти щіткою або губкою.

  • Велюр

Такий чохол також можна прати в машинці, в делікатному режимі при 30 0 С температурі. Випрані матеріал сильно не віджимають, а дайте воді стекти самостійно.

  • оксамит

Цей примхливий матеріал вимагає особливого догляду, він не дуже практичний. Прати краще вручну, або віддати на чистку фахівцям.

наповнювач

При активному використанні, за рік втрачає близько 20% від початкового об'єму. Тому при покупці бін бега краще запастися і додатковим мішком гранул полістиролу.

Процес наповнення дуже простий:

  1. Виймаєте внутрішній контейнер.
  2. Розкриваєте і досипати відсутній обсяг гранул.
  3. Після закриваєте мішок і надягаєте зовнішній чохол назад.

Як ви можете бачити, догляд за бескаркасной меблями дуже простий. Просто дотримуйтесь зазначених рекомендацій від інтернет-магазину Barin House, і бін бег буде радувати вас ще дуже довго.